Solvency tools aanvragen

Aanvraag Solvency Tool

Hieronder kunt de door Arcturus ontwikkelde Solvency Tool en een kostenopgave aanvragen. De tool is alleen geschikt voor gebruik voor de berekening van de Solvabiliteit Kapitaal Vereisten (SKV of SCR) aan het einde van een kwartaal volgens de Standaard Formule, zoals gespecificeerd in de Gedelegeerde Verordening (EU) 2015/35 van de Commissie van 10 oktober 2014 en de aanpassingen op deze Delegated Acts van 30 september 2015 (C(2015) 6588/2) (hierna: de Standaard Formule en de Verordening). De tool bevat ook tabbladen met Quantitative Reporting Templates (hierna: QRT’s). De tool werkt niet met Excel versies ouder dan 2010.

Licentievoorwaarden

Voor het aanvragen van een licentie vult u onderstaand aanvraagformulier volledig in. Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met onze licentievoorwaarden.

Licentiekosten

Voor het gebruik van de tool brengen we jaarlijkse licentiekosten in rekening. Na ontvangst van uw aanvraag, ontvangt u hiervan een opgaaf. U dient een akkoord te geven, alvorens Arcturus de tool verstuurt naar de aanvrager.

Aanvullende voorwaarden

Wij vragen de gebruiker zorgvuldig met het intellectueel eigendom van Arcturus om te gaan: de tool mag o.a. alleen voor eigen gebruik aangevraagd worden en in geen enkele vorm worden gedeeld met anderen. Als dit wel gebeurt, is er een boete opeisbaar. Als een derde (externe) partij de tool moet kunnen inzien voor bijvoorbeeld een review, neem dan vooraf contact op met Arcturus. U dient ervoor zorg te dragen dat de medewerker die de tool gaat gebruiken en invullen, op de hoogte is van de gebruikersvoorwaarden. Arcturus aanvaart geen aansprakelijkheid voor schade door gebruik van de tool.

Uw gegevens

De door u verzonden gegevens gebruiken wij ter identificatie. Wij sturen de tool rechtstreeks naar het e-mailadres dat u hieronder invult. Wij gebruiken het e-mailadres ook voor het toesturen van eventuele updates, vraag-en-antwoord memo’s en errata. 

Maatwerk

Op verzoek kan Arcturus de tool aanpassen aan de specifieke wensen van de gebruiker. Neem contact met ons op voor een offerte.

Meer informatie

Voor vragen over de tool kunt u contact opnemen met Arcturus via solvency@arcturus.nl.

Bericht

1 + 6 =

* De Solvency Tool wordt gemaild naar het adres wat u hier ingevuld heeft.

Weten wat Arcturus voor u kan betekenen?

Wilt u meer weten over hoe dat werkt en wat wij als Arcturus kunnen betekenen voor uw bedrijf. Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op  om uw mogelijkheden te bespreken.

Laat een bericht achter